За Нас

Онлайн магазинът стока.бг е създаден за удовлетворяване нуждите на всеки един потребител, поддържаме гама от продукти подходящи за всяка една възраст и търсене. За улеснение на потребителите, артикулите са категорирани според търсенето в отделни секции.

В супер категорията „всички оферти“ ще намерите невероятни отстъпки, горещи оферти и продукти на топ цени. Те са селектирани да отговарят на изискванята на потребителя. Предоставяме възможност на клиентите да се възползват от нашите намаления с постоянно обновяване на артикулите.

Стремим се към обогатяване асортимента на продукти. Обратната връзка с клиентите за нас е от голяма важност. Достъпните цени са реални. Сигурността на потребителя е гарантирана. Лоялността към клиентите е на първо място!

С течение на времето се доказахме като онлайн магазин, сдобихме се с голяма аудитория от постоянни потребители и редовни клиенти. Спечелихме хиляди последователи в социалните мрежи и привърженици на нашата дейност.

Работим настойчиво и влагаме старание за бързото обработване и изпращане на поръчките.
Екипът на СтокаБГ е млад, амбициозен и целеустремен. Влагаме усилия в развитието си. Работим настойчиво, чрез поощряване на личната инициатива и креативност на всеки един от колегите да предизвикаме въодушевление и мотивация, за успеха на всяко начинание.

Сайт създаден спецално за Вас, търсещ новото и различното. Начин на живот - спестявате пари, спестявате време.
СтокаБГ – Вашият колективен сайт за пазаруване!

Happy Shopping
в нашият онлайн магазин